Czy ten drugi model od góry to M12 155mm
Czy ma pan jakieś zdjęcia jego z akcji,czytałem ,że brał udział w 1944roku w Europie no i właśnie...konkurs Znalazłem jego z Academy i mam pytanie czy model jest dobrze zrobiony czy niewarty ceny "plastik"?
Ten model to jest właśnie Academy - bardzo dobry model. Mój uzupełniono o trochę blaszek, ale i bez tego jest niezły. Z akcji mam bardzo dużo zdjęć przyniosę na kółko
Piekne modele warte stworzenia oddzielnych galerii i napisania o każdym choćby kilku słów.
Może Jarku warto poświęcić kilka dni i obfotografować je dokładnie ?
Super no to będzie fajna bateryjka M12-ek.To może zmienimy nazwę konkursu na "Najlepsza M12" Jak znajdziesz Dasti jakieś fajne zdjęcia to prześlij link ,albo nie lepiej zrobimy na podstawie tego samego zdjęcia modele.
Jeszcze w tym tygodniu ją sobie zamówię.
M12 155 mm w z napisem "Avant char de mort" był używany w Normandii. Odpowiednie naklejki są w zestawie Academy o którym mówimy. Co do zrobienia każdemu modelowi większej galerii, dziękuję za pomysł i docenienie, niestety jest to mało możliwe - Pierwszy powód to czas, drugi to niestety to, że większa część jest "sprzedana" do czasopism i nie mogę publikować zbyt obszernych relacji zdjęciowych. Ale od czasu do czasu coś uzupełnię.
Ma pan może te zdjęcia M12 z napisem "Avant char de mort".Szukam dokumentacji na konkurs ale niczego z nim związanego nie mogę znaleźć. Czasami tylko jakieś niewyraźne zdjęcia za które jury na pewno nie policzy mi pkt.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum